bestämmelser om att en fotbollsmatch

regler för fotboll att verka enkelt – – när bollen över mållinjen, en punkt som är väl.i en situation, men få bollen i mål räknas inte som en punkt

billig New York Cosmos Tröjor

New York Cosmos Bekväm Hösten Vit Fotboll Skjorta

BUY NOW

2,051.990SKR
271.990SKR

.domaren är ansvarig för det som om ett mål är mål

2015 Arsenal Man Sats Röd

Arsenal DIABY GTX Röd Fotboll Sats

BUY NOW

2,491.990SKR
327.990SKR

, och han registrerar de mål i en anteckningsbok.mest fotboll organisationer följer att regler som fastställts av fifa, det internationella ledningsorgan för fotboll.
hela bollen måste passera över mållinjen och mellan malstolparna för att analyseras.bollen måste också passera under ribban.det vinnande laget är den som får det högsta antalet mål.- matchen är en dra om ett lika stort antal mål är skårade eller om inga mål analyseras.
en del av de organ som kan användas för att göra ett mål, med undantag för arm eller för hand.- spelare som använder huvudet eller en fot.
punkter som inte utfärdas om en spelare som sparkar bollen är i en offside ståndpunkt, vilket innebär att hon är närmare sin motståndare ¡¯ s mållinjen än både den näst sista motståndare och bollen.en punkt som inte beviljas om ett kast i passerar mållinjen, heller.om en indirekt frispark, ett mål som endast räknas om bollen rör en annan spelare passerar mållinjen.ett mål är som, trots allt, när en direkt frispark är skjuten direkt i en motståndare ¡¯ s mål.
– målen inte räkna om det är inblandning från en ¡° utanför agent. ¡± detta kan omfatta ett djur, en åskådare eller ett föremål.men domaren anses vara en neutral föremål, så att ett mål beviljas om det studsar mot domaren och går in.

Comments are closed.


MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Liten blir stor