fördelarna med dabur chyawanprash

chyawanprash (transport) är en verklig tillägg som har använts i tusentals år i ayurvedic medicin, en holistisk indiska system av naturlig läkning.vanligen säljs under varumärket dabur, transport består av över 40 olika örter och bereds i knipa som blandning av krusbär

billig Mexiko C VELA 11 Tröjor

Mexiko C VELA 11 Folding Vit Fotboll Tröjor

BUY NOW

2,051.990SKR
271.990SKR

.medan dess tillverkare hävdar att ett brett spektrum av förmåner, inklusive förbättrad immunitet och minne, dessa påståenden är i stor utsträckning styrkts med bevis.
en undersökning som offentliggjordes i mars 2015, frågan om ”indiska tidning experimentella biologi” fann att transport kan bidra till att stimulera kroppens immunsvar.denna studie undersöktes effekten av transport på immunceller i ett laboratorium, och cellerna exponeras för transport visade ökade nivåer av proteiner som kallas cytokiner som hjälper mount kroppens immunsvar mot infektioner.dessutom, transport har visat att öka elimineringen av infektion orsakar främmande kroppar av celler som kallas makrofager.denna studie tyder på att immunsystemet fördelar, men forskning är nödvändig för att förstå om transport kan tillhandahålla liknande förmåner i människor.
en studie som publicerades i 2011 gäller ”bevis baserade komplementär och alternativ medicin” tyder på att med transport kan bidra till att förhindra minnesförlust.i det här djuret studie, möss som intog transport, följt av en minnesförlust orsakar medicin kan slutföra bekant uppgifter snabbare än möss som fick medicinen.men möss som förbrukas transport utan medicin inte visar på någon förbättring i minnet.författarna har föreslagit att dessa förmåner är relaterade till transport är kända antioxidativa egenskaper, antioxidationsmedel är ämnen som sakta ner eller stoppa vissa processer som leder till skador på kroppen.när denna studie kan vara lovande, ingen forskning har offentliggjorts som bekräftar dessa fynd hos människa.
en liten undersökning som offentliggjordes i mars 2003 i fråga om ”international journal of human genetics” fann att personer som regelbundet rökt bidi, en hög nikotin cigarett gemensamma i indien och södra asien, minskade hosta och bättre aptit efter att ha gett transport.studien fann också färre kromosomala avvikelser i vissa typer av vita blodkroppar hos rökare som också intagit transport, vilket tyder på att tillägget kan skydda mot genetiska skador.transport är en välkänd källa för vitamin c, antioxidationsmedel.en undersökning som offentliggjordes i februari 2001 i fråga om ”indiska tidning fysiologi och farmakologi” försökt att fastställa om transport förmåner utöver de som hör samman med dess vitamin c innehåll.forskare, jämfört med 5 män som fick transport och 5 män som fick c – vitamin, och i slutet av en 8 – veckors period, transport tilläggsbehandling var kopplade till en större minskning av blodglukos och större förbättring i kolesterolnivåerna jämfört med personer med c – vitamin. medan dessa undersökningsresultat är intressant, större studier och högre kvalitet på forskning behövs innan dessa förmåner kan bekräftas.
även om transport har använts i ayurvedic medicin i tusentals år, och har många valt fördelar för hälsan, lilla bevis finns för att stödja dessa hälsopåståenden.den begränsade förordning av kosttillskott innebär också utmaningar som beredningar av transport kan skilja sig åt beroende på märket.medan dabur helt förbereder transport sätt, andra leverantörer får lägga till andra ingredienser som guld eller silver som ett sätt att främja sin produkt, enligt en beskrivning av transport är formuleringen i oktober 2013 utfärdandet av ”journal of medicinalväxter forskning”. detta kan innebära säkerhetsrisker, och eftersom det innehåller en blandning av många olika örter, transport kan interaktioner med receptbelagda läkemedel eller andra tillägg.läkare bör rådfrågas i frågor eller problem som före början eventuella tillägg behandling, så att fördelarna och riskerna kan tas upp.

Comments are closed.


MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Liten blir stor