Topalovića Glavica

Topalovića Glavica är ett berg i Bosnien och Hercegovina. Det ligger i entiteten Republika Srpska, i den centrala delen av landet, 120 km nordväst om huvudstaden Sarajevo. Toppen på Topalovića Glavica är 579 meter över havet, eller 93 meter över den omgivande terrängen. Bredden vid basen är 1,4 km.

Terrängen runt Topalovića Glavica är kuperad. Den högsta punkten i närheten är Marjanovo Gnijezdo, 837 meter över havet, 4,4 km öster om Topalovića Glavica. Närmaste större samhälle är Kotor-Varoš, 4,7 km söder om Topalovića Glavica. I trakten runt Topalovića Glavica finns ovanligt många namngivna klippformationer.

I omgivningarna runt Topalovića Glavica växer i huvudsak lövfällande lövskog. Runt Topalovića Glavica är det ganska tätbefolkat, med 67 invånare per kvadratkilometer

Brazil Home SOCRATES 8 Jerseys

Brazil Home SOCRATES 8 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 11 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 22&nbsp waterproof cover for bag;°C, och den kallaste är januari, med -2 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 472 millimeter. Den regnigaste månaden är maj, med i genomsnitt 197 mm nederbörd, och den torraste är mars personalized stainless steel water bottles, med 86 mm nederbörd.

Comments are closed.


MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Liten blir stor