Stort under 2019 – 3 Ecommerce Trender Du Bör Dra Fördel Av

Startsida » Stort under 2019 – 3 Ecommerce Trender Du Bör Dra Fördel Av

E-commerce förvandlas dynamiskt varje dag. Teknologin has fört framtiden till våra händer där det är lättare än någonsin att få kontakt med alla och få tillgång till varor och tjänster.

framgångsrikt team

För att hjälpa dig optimera processen för online shopping medans du tjänar pengar, är arbetet. Med att skapa en bättre upplevelse för kunden obligatoriskt. Om du gillar e-commerce branschen och vill förändra dig och röra dig framåt genom att följa de aktuella trenderna som tar marknaden med stor så kommer det här inlägget att hjälpa dig.

Artificiell Intelligens Kan Vara den Nya Årets Anställda

En av sakerna som du måste tänka på är kundtjänst. Shopping online kan vara förvirrande ibland. Om du istället hjälper dina kunder att hitta vad de vill ha på ett lättare sätt kommer också hjälpa din sida att få mer trafik och försäljning.

en man som skriver på ett tangentbord

Det bästa sättet att göra detta är genom att erbjuda live chat kundtjänst. Även om det kan vara väldigt dyrt att betala en anställd att svara på chatten 24/7 kan en AI bot hjälpa dig för att lösa mindre problem.

För större problem som problem med frakter, återbetalningar eller fel storlekar kommer AI botten guida kunderna till att kontakta personer i personalen direkt.

Många E-commerce sidor implementerar den här teknologin då de erbjuder en live chat som är öppen hela dagarna och informerar dig om att du pratar med en AI bot.

Chatbots kan svara på alla plattforms-relaterade frågor som din kund kan ha på mindre än 2 minuter. Det är en vinn-vinn situation då chatbots inte behöver ha semester eller lön.

Mobil Commerce är Framtiden

Om du kommer ut på gatan och ser dig omkring kommer du märka att minste 80% av alla människor även en smartphone. Desktop datorer är nuförtiden mer ett val än en nödvändighet, så om du inte har en app eller mobilversion av din hemsida förlorar du mängder av potentiella klienter eller kunder.

arbete med bärbar dator

De flesta online köp just nu görs genom mobil försäljning då det är lättare och snabbare.

Öppna upp din verksamhet för Dropshipping

Dropshipping är en fantastisk affärsmodell för alla inblandade parter. Du får publicitet och fler kunder medans du gör en liten investering och kunderna får vad de vill ha på ett ännu enklare sätt än vanligt.

man tänker

Använd dropshipping som ett verktyg och kunderna kommer nå dig på nolltid. Eftersom du aldrig behöver vara i kontakt med produkten kan du expandera ditt sortiment och få ännu mer publicitet för din online butik.

Det finns mängder av andra trender som anpassade förpackningar som sticker ut ur mängden och multi-kanal försäljning. Du kan testa alla av dessa och tro mig, du kommer få din sida att lyfta på nolltid. Mitt bästa råd är att vara konstant och sikta högt för att se resultat. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *