Hjälp Tomy att växa

Utvalda bilder Hjälp Tomy att växa 1024x682 - Hjälp Tomy att växa

Tomy behöver din hjälp för att växa precis som alla informations-delande plattformar behöver. Om du är intresserad av att visa ditt stöd för projektet och hjälpa oss nå ny större publik kommer detta ta bort alla frågetecken du kan ha om det.

Det finns flera sätt att hjälpa Tomy att växa och expandera dess räckvidd oavsett vad du kan göra.

Dela vårt innehåll överallt

Utvalda bilder Hjälp Tomy att växa Dela vårt innehåll överallt  1024x400 - Hjälp Tomy att växa

Om du tycker om mitt innehåll och vill sprida informationen om vad Toma handlar om, så kan du dela bloggens innehåll på alla sociala medie plattformar du vill. Låt alla få veta mer om online shopping trender som dropshipping, mobilförsäljning, sociala-medie plattform-baserade online butiker med mera.

Prenumerera på bloggen

Utvalda bilder Hjälp Tomy att växa Prenumerera på bloggen 1024x400 - Hjälp Tomy att växa

Prenumerera på bloggen och njut av Tomys innehåll överallt, oavsett om du besöker min blogg från din smartphone, surfplatta, laptop eller stationära dator.

Tryck på prenumerera och få meddelande varje gång jag publicerar nytt innehåll, lägger upp en undersökning för läsarna eller svarar på dina kommentarer direkt här på bloggen eller social media.

Anslut och skriv för bloggen

Utvalda bilder Hjälp Tomy att växa Anslut och skriv för bloggen 1024x400 - Hjälp Tomy att växa

Ett annat sätt att hjälpa bloggen expandera och att hålla innehållet flödande är att ansluta till vårt team och skriva fängslande och attraktiva inlägg med mig. Hjälp mig med nya idéer för inlägg, föreslå nytt innehåll och förbättra dina skrivkunskaper genom att bli en gästskribent.

Detta kommer hjälpa mig att nå en större publik medan du kommer göra ditt namn känt i industrin med.

Bli en Patreon donator

Utvalda bilder Hjälp Tomy att växa Bli en Patreon donator 1024x400 - Hjälp Tomy att växa

Dock, om du vill visa bloggen ett mer aktivt stöd, bli en pattern och donera lite pengar till projektet är också ett alternativ.

Med varje donation kommer du få tidig tillgång till inläggen, rabattkuponger på kommande merch och mängder av exklusivt innehåll som skickas till dig via ett nyhetsbrev.

Vart av dessa sätt kommer hjälpa Tony att växa oerhört då varje av dem hjälper bloggen att nå nya läsare för att hjälpa bloggen nå nya höjder. Detta kommer låta bloggen fortsätta att förbättra kvalitén på dess innehåll, bygga en bättre, mer stabil plattform och hjälp för att betala mindre avgifter som hosting och research tid. Om du är intresserad av att hjälpa bloggen är det nu dags att prenumerera, dela innehåll, bli en patron eller anslut till mig som en skribent för att göra Tomy en stor och pålitlig blogg.