Om

Utvalda bilder Om 1024x682 - Om

Hej och välkommen till Tomy, min blogg. Jag är Jolina Jansson och jag är skaparen av den här hjälpsamma bloggen. Jag hoppas du tycker om det och får bra användning för innehållet jag delar och förbereder för dig.

Jag startade bloggen efter kampen att nå mitt dröm jobb. Jag har varit en golv-polerare sedan jag fyllde 21 då jag behövde ett jobb för att försöka mig själv efter mina föräldrars tragiska död i en olycka.

Då jag fortfarande var ung och studerade en major i Business och Administration men kunde inte betala avgiften själv var jag tvingen att lämna college för att få ett jobb.

Utvalda bilder Om tomy 1024x400 - Om

Tacka gud så blev golv-polering min verkliga passion då jag alltid har älskat de perfekta jämna ytorna och fina golv och plattformar. Jag är 49 år nu, har tre barn och en älskad man som driver ett litet golvinstallations företag i Romakloster, Sverige, tillsammans med mid.

Även om jag lämnade college har jag fortsatt att studera och lära mig om teknologi, affärer, nya online shopping trender och blev en framgångsrik dropshipper vid sidan om.

Efter mycket övervägande bestämde jag mig för att lämna min position som golv-polerare och startade en blogg, där jag kan dela med mig av allt jag vet om dropshopping. Om du vill följa mig på min resa.