Stort under 2019 – 3 Ecommerce Trender Du Bör Dra Fördel Av

Utvalda bilder Stort under 2019 – 3 Ecommerce Trender Du Bör Dra Fördel Av 1024x682 - Stort under 2019 – 3 Ecommerce Trender Du Bör Dra Fördel Av

E-commerce förvandlas dynamiskt varje dag. Teknologin has fört framtiden till våra händer där det är lättare än någonsin att få kontakt med alla och få tillgång till varor och tjänster.

För att hjälpa dig optimera processen för online shopping medans du tjänar pengar, är arbetet. Med att skapa en bättre upplevelse för kunden obligatoriskt. Om du gillar e-commerce branschen och vill förändra dig och röra dig framåt genom att följa de aktuella trenderna som tar marknaden med stor så kommer det här inlägget att hjälpa dig.

Artificiell Intelligens Kan Vara den Nya Årets Anställda

Utvalda bilder Stort under 2019 – 3 Ecommerce Trender Du Bör Dra Fördel Av Artificiell Intelligens Kan Vara den Nya Årets Anställda 1024x400 - Stort under 2019 – 3 Ecommerce Trender Du Bör Dra Fördel Av

En av sakerna som du måste tänka på är kundtjänst. Shopping online kan vara förvirrande ibland. Om du istället hjälper dina kunder att hitta vad de vill ha på ett lättare sätt kommer också hjälpa din sida att få mer trafik och försäljning.

Det bästa sättet att göra detta är genom att erbjuda live chat kundtjänst. Även om det kan vara väldigt dyrt att betala en anställd att svara på chatten 24/7 kan en AI bot hjälpa dig för att lösa mindre problem.

För större problem som problem med frakter, återbetalningar eller fel storlekar kommer AI botten guida kunderna till att kontakta personer i personalen direkt.

Många E-commerce sidor implementerar den här teknologin då de erbjuder en live chat som är öppen hela dagarna och informerar dig om att du pratar med en AI bot.

Chatbots kan svara på alla plattforms-relaterade frågor som din kund kan ha på mindre än 2 minuter. Det är en vinn-vinn situation då chatbots inte behöver ha semester eller lön.

Mobil Commerce är Framtiden

Utvalda bilder Stort under 2019 – 3 Ecommerce Trender Du Bör Dra Fördel Av Mobil Commerce är Framtiden 1024x400 - Stort under 2019 – 3 Ecommerce Trender Du Bör Dra Fördel Av

Om du kommer ut på gatan och ser dig omkring kommer du märka att minste 80% av alla människor även en smartphone. Desktop datorer är nuförtiden mer ett val än en nödvändighet, så om du inte har en app eller mobilversion av din hemsida förlorar du mängder av potentiella klienter eller kunder.

De flesta online köp just nu görs genom mobil försäljning då det är lättare och snabbare.

Öppna upp din verksamhet för Dropshipping

Utvalda bilder Stort under 2019 – 3 Ecommerce Trender Du Bör Dra Fördel Av Öppna upp din verksamhet för Dropshipping  1024x400 - Stort under 2019 – 3 Ecommerce Trender Du Bör Dra Fördel Av

Dropshipping är en fantastisk affärsmodell för alla inblandade parter. Du får publicitet och fler kunder medans du gör en liten investering och kunderna får vad de vill ha på ett ännu enklare sätt än vanligt.

Använd dropshipping som ett verktyg och kunderna kommer nå dig på nolltid. Eftersom du aldrig behöver vara i kontakt med produkten kan du expandera ditt sortiment och få ännu mer publicitet för din online butik.

Det finns mängder av andra trender som anpassade förpackningar som sticker ut ur mängden och multi-kanal försäljning. Du kan testa alla av dessa och tro mig, du kommer få din sida att lyfta på nolltid. Mitt bästa råd är att vara konstant och sikta högt för att se resultat.

4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019

Utvalda bilder 4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019 1024x682 - 4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019

Dropshipping är en utmärkt idé för att starta ett företag med lite kapital då det enda du behöver göra är att sätta upp din plattform, hitta en bra grossist och börja sälja produkter. Lägg stort fokus på din kundtjänst då det är det som kommer hjälpa dig sticka ut från konkurrensen.

Speciellt när det kommer till fotbollskläder kan priserna du hittar online variera mycket beroende på varumärke och kvalité. Dock, hemligheten för dropshipping ligger i att hitta riktiga grossister istället för fejkade och hålla ögonen öppna på logistik-kedjan.  

Skapa en solid plattform

Utvalda bilder 4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019 Skapa en solid plattform 1024x400 - 4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019

Som en drop shipper måste du känna till att objektivitet inte är lika viktigt som subjektivitet. Med andra ord, om din hemsida ser bra ut, erbjuder många betalningsalternativ, visar bilder och är användarvänlig kommer du märka att kunderna fortsätter att komma.

Skapa en plattform med ett enkelt tema och visa alla produkterna som erbjuds så att kunderna kan gå direkt till vad de vill ha.

Hitta den rätta grossisten

Utvalda bilder 4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019 Hitta den rätta grossisten 1024x400 - 4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019

Fotboll är den mest populära sporten i världen, det är möjligt att det inte är så populärt i USA men resten av världen älskar det. Att se på det, spela det och visa stöd är väsentligt i den här idrotten. Det är därför alla är redo att köpa alla typer av fotbollskläder då och då.

Allt du behöver göra är att hantera dina leverantörer för att ge kunderna de bästa erbjudandena. Du kommer veta att det är en riktig grossist när de har en minimum storlek för en förfrågan och när de lägger till kostnader för att sälja små mängder av sina produkter.

Välj dem stora

Utvalda bilder 4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019 Välj dem stora 1024x400 - 4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019

Sportutrustning är en av de främsta produkterna du kan hitta online då miljarder med dollar skapas från det varje år. Jag rekommenderar att du går direkt till hemsidor som Aliexpress, eBay eller Amazon för att hitta produkter för dropshipping.

Givetvis kan du hitta privata leverantörer med bättre priser eller begränsade produkter, men detta är vanligtvis svårt att hitta.

Addera värde utöver priset

Utvalda bilder 4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019 Addera värde utöver priset 1024x400 - 4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019

Kunderna uppskattar att behandlas väl. Du vill ta den här informationen och erbjuda en produkt med ett pris som inte bara är passande utan även konkurrenskraftigt. Ge kunderna användbar information och guider om produkterna de köper.

Dessutom kan du erbjuda kombos och kit för fotbolls amatörer eller professionella som behöver ett specifikt set av kläder eller utrustning. Dropshipping är inget nytt då det har funnits I flera år. Om du är tillräckligt smart att använda olika marknadsstrategier kommer du kunna tjäna mängder med pengar på detta.