4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019

Startsida » 4 steg för att tjäna pengar genom dropshipping av fotbollskläder under 2019

Dropshipping är en utmärkt idé för att starta ett företag med lite kapital då det enda du behöver göra är att sätta upp din plattform, hitta en bra grossist och börja sälja produkter. Lägg stort fokus på din kundtjänst då det är det som kommer hjälpa dig sticka ut från konkurrensen.

team

Speciellt när det kommer till fotbollskläder kan priserna du hittar online variera mycket beroende på varumärke och kvalité. Dock, hemligheten för dropshipping ligger i att hitta riktiga grossister istället för fejkade och hålla ögonen öppna på logistik-kedjan.  

Skapa en solid plattform

Som en drop shipper måste du känna till att objektivitet inte är lika viktigt som subjektivitet. Med andra ord, om din hemsida ser bra ut, erbjuder många betalningsalternativ, visar bilder och är användarvänlig kommer du märka att kunderna fortsätter att komma.

fotbollsmatch

Skapa en plattform med ett enkelt tema och visa alla produkterna som erbjuds så att kunderna kan gå direkt till vad de vill ha.

Hitta den rätta grossisten

Fotboll är den mest populära sporten i världen, det är möjligt att det inte är så populärt i USA men resten av världen älskar det. Att se på det, spela det och visa stöd är väsentligt i den här idrotten. Det är därför alla är redo att köpa alla typer av fotbollskläder då och då.

promenad

Allt du behöver göra är att hantera dina leverantörer för att ge kunderna de bästa erbjudandena. Du kommer veta att det är en riktig grossist när de har en minimum storlek för en förfrågan och när de lägger till kostnader för att sälja små mängder av sina produkter.

Välj dem stora

Sportutrustning är en av de främsta produkterna du kan hitta online då miljarder med dollar skapas från det varje år. Jag rekommenderar att du går direkt till hemsidor som Aliexpress, eBay eller Amazon för att hitta produkter för dropshipping.

Amerikansk fotboll

Givetvis kan du hitta privata leverantörer med bättre priser eller begränsade produkter, men detta är vanligtvis svårt att hitta.

Addera värde utöver priset

Kunderna uppskattar att behandlas väl. Du vill ta den här informationen och erbjuda en produkt med ett pris som inte bara är passande utan även konkurrenskraftigt. Ge kunderna användbar information och guider om produkterna de köper.

seger

Dessutom kan du erbjuda kombos och kit för fotbolls amatörer eller professionella som behöver ett specifikt set av kläder eller utrustning. Dropshipping är inget nytt då det har funnits I flera år. Om du är tillräckligt smart att använda olika marknadsstrategier kommer du kunna tjäna mängder med pengar på detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *